Reviews

Familie Den Ouden uit Heverlee

De samenwerking met Multitec verliep zeer vlot. We konden rekenen op hun klantvriendelijkheid en vakkennis om samen met ons de plannen te bespreken. Ook de plaatsing en afwerking van de elektrische en sanitaire installatie was meteen perfect volgens onze overeenkomst.

Familie Langers uit Kessel-Lo

Bij Multitec vonden we de juiste professionele mensen die we nodig hadden om ons renovatieproject tot een goed einde te brengen, van A tot Z. Het mag gezegd worden: aan te raden vakmannen, met persoonlijke touch, zeer betrokken.

Familie Coppejans uit Holsbeek

Alvast dank voor de geslaagde plaatsing van het sanitair en verwarming! De waterverzachter wordt door jullie elk jaar goed onderhouden, mijn vrouw is daarbij zeer tevreden.

Mevrouw Wuyts uit Wezemaal

Multitec? In één woord: klasse! Mensen die van aanpakken weten. Mijn cv is professioneel geïnstalleerd met de nodige deskundige uitleg. Proper afgewerkt en goed over nagedacht. Aangename mensen! Wij zijn zeer tevreden, een aanrader!

Familie Backx uit Linden

Zeer tevreden over alle uitgevoerde werken sedert we Multitec leerden kennen 10 jaar geleden. Professionalisme, respect voor het interieur en klantvriendelijkheid verdienen een dikke pluim. Multitec is een vaste waarde voor ons!

De Sutter Naturally uit Kampenhout

Een goed vakman vinden is vaak niet makkelijk. Bij Multitec kunnen we al jaren rekenen op puur vakmanschap! Betrouwbare vaklui die alles tot in de puntjes afwerken.

Lovanium Tennis & Squash Club uit Leuven

Al meer dan 10 jaar doen we beroep op Multitec om de infrastructuur van onze club te onderhouden en verbeteren en dat blijkt nog steeds de juiste beslissing te zijn. Prima service en kwaliteit!

Familie Ghijsbrecht uit Wilsele

We hebben in 2012 een grote verbouwing gedaan aan onze bestaande woning in Wilsele en hebben voor zowel het sanitair als de elektriciteit en de verwarming beroep gedaan op Multitec. Alle werken zijn daarbij vlekkeloos verlopen. Van timing, plaatsing, afspraken nakomen en opvolging. Een aanrader voor mensen die willen beroep doen op echte vakmannen.

Dhr Hannon uit Holsbeek

De samenwerking met Multitec is steeds vlot verlopen. Er wordt deskundig advies gegeven en gezocht naar oplossingen. De uitvoering gebeurt deskundig. Ook kleine interventies of herstellingen worden snel uitgevoerd.

 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x